Deel dit artikel
-

Taxicentrale Amsterdam gaat concurrentie aan met Uber

Taxicentrale Amsterdam (TCA) gaat de concurrentie aan met Uber met de introductie van de nieuwe app eCab. eCab is een samenwerking tussen de marktleidende taxicentrales in Europa. De app is op dit moment al live in Parijs en Brussel.

TCA richt zich met eCab voornamelijk op de frequente, zakelijke en internationale taxigebruiker. Het bedrijf onderscheidt twee serviceniveau’s: eCab en eCab+. Met eCab kiest de klant ervoor om direct en simpel de taxi te bestellen zonder extra opties. Hierbij vindt de betaling nog gewoon in de taxi plaats.

Met eCab+ maakt men een account aan, waaraan een creditcard gekoppeld wordt. Hierdoor krijgt de klant automatisch meer opties. Er kan gekozen worden tussen een gewone taxi of taxibusje, direct of later een taxi bestellen en verder regelt eCab de rest. De ritprijs wordt automatisch afgeschreven van de geregistreerde creditcard en de klant ontvangt direct per mail een factuur van de rit. Bij iedere eCab-rit kan je als klant de rit en de chauffeur beoordelen.

eCab is te downloaden in de App Store of in Google Play.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond