Deel dit artikel
-

Telegraaf richt zich op expats met online heimweewinkel

De Telegraaf heeft een nieuwe webwinkel geopend, de heimweewinkel. Hiermee moet een nieuwe doelgroep aangeboord worden, de Telegraaf-lezer in het buitenland die zijn maandelijkse behoefte aan drop en andere typische Nederlandse eetwaren wil stillen. (meer…)

Deel dit bericht

11 Reacties

Ralph

Pindakaas 2.70
Land: Australie
Verzendkosten 39 euro
Afrekenen: Dacht het niet….

Jannemiek - Emerce

@Ralph, Dat wordt dan bulk inslaan ben ik bang. Bovendien hoor ik hier dat de goed geïnformeerde Nederlander in Australië al potjes pindakaas kan kopen in de betere supermarkt.

mike

werkt niet, familieleden sturen het op, dat doe ik zelf ook.

Stefan

@ Ralph, het lijkt me ook niet echt dat je alleen een pot pindakaas gaat bestellen om te laten verschepen naar Australië… Als je al zoiets bestelt, bestel je toch in één keer alles wat je wil/nodig hebt zodat je de verzendkosten er wél uit haalt!

Ralph

Bedankt iedereen 🙂 Was meer bedoeld als aanduiding.
Maar zoals al is aangegeven kun je bijvoorbeeld al stroopwafels in de supermarkt kopen. Als is goede kaas nog wel een optie…

India

Op http://www.hollandforyou.com haal ik mijn nederlandse spullen als ik een paar maanden in het buitenland ben.

R.Jansen

Leuk bedacht, maar er waren al zo’n 20 winkels die hetzelfde bieden maar vaak ook nog voordeliger. Er is zelfs een vergelijkingssite. Zie de verschillen op
http://sites.google.com/site/dutchfood/

jans roon

waar kun je nu in NEDERLAND ECHTE ZUID-AFRIKAANSE BILTON KOPEN ,OF WIE WIL HET MEE BRENGEN UIT Z-A ?

GR TANTE JANS.

Sverige

Doe dit nooit ! je krijgt een verkeerd tracking nummer waar de post nooit van gehoort heeft, geen helpdesk met telefoonnummer, alleen standaard mail. En na weken wachten geld weg en geen spullen. Lekker familie weer laten doen, goedkoper en altijd betrouwbaar!

Yummy Dutch Shop

Kijk ook eens op http://www.yummydutch.com/nl
Scherpe prijzen en snelle bezorging mogelijk.

zinaida nourreddine

Bij het plaatsen van de bestelling, werd vermeld dat “dit product niet in uw land mag worden afgeleverd”. Ik woon in Ierland. Het ging om een assortiment drop! Gevaarlijk produkt kennelijk.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond