Deel dit artikel
-

ThePhoneHouse en AOL lanceren portal Mviva

Retailer The Phone House begint komende zomer in Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Zweden en Spanje met de mobiele internetportal Mviva. Zij werkt hierin samen met AOL Europe , dat voor 15 procent deelneemt in het initiatief. Halverwege juli gaat Mviva online.

AOL zal in de deelnemende Europese landen de functionaliteit, content en diensten voor Mviva verzorgen. Daarnaast heeft AOL nog een deelname in de portal van 25 miljoen dollar in contanten. Met The Phone House is overeengekomen dat AOL in de komende 12 maanden recht heeft op een maximale uitbreiding van haar aandeel met 4,9 procent.

Mviva zal, naast AOL, ook samenwerken met 50 andere content en service providers. De Internet-enabled telefoons worden via The Phone House winkels verkocht. De toepassingen die Mviva biedt kunnen in de winkel door de verkopers geconfigureerd worden, maar dit kan ook zelf gedaan worden via het Internet. Gebruikers van Mviva kunnen, als ze dat willen, een e-mailaccount krijgen bij AOL en Mviva. Niet alleen mobiele telefoons kunnen gebruik maken van Mviva, ook via de vaste lijn is dit mogelijk met PC, organizer of interactieve TV.

The Phone House, deel van de Britse Carphone Warehouse Group, heeft ruim 800 winkels in 15 Europese landen. Na de introductie van Mviva in de eerste 5 landen, zal de service ook in andere landen aangeboden gaan worden waar The Phone House actief is.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond