Deel dit artikel
-

TMG steekt huizensite Jaap.nl in het nieuw

Jaap.nl heeft vandaag een nieuw jasje gekregen en profileert zich hiermee meer als zoekmachine.

Een half jaar van interviews met gebruikers en gesprekken met interactiedesigners is Jaap.nl visueel helemaal op de schop genomen. De site oogt meer als een zoekmachine en in eerste instantie minder als een portal.

Rudy Uijtenhaak, bij TMG verantwoordelijk voor Jaap.nl en Huizenzoeker, licht toe: “De zoekfunctie is ruimschoots uitgebreid. Wanneer men op de nieuwe website een postcode intypt, wordt direct de plaats die bij de postcode hoort zichtbaar.”

De site claimt maandelijks een miljoen unieke gebruikers. Naast het aanbod van NVM-makelaars indexeert hij ook woningen van makelaarorganisaties als VastgoedPRO en VBO, maar ook particulier aanbod. Particulieren kunnen via de site hun huis ook zelf verkopen of verhuren.

Foto: Arend Vermazeren (cc)

Deel dit bericht

5 Reacties

Paul Haarman

Echt heel erg mooie site die uitnodigt om ermee aan de slag te gaan. De promotiepakketten om je eigen huis te verkopen of te verhuren zijn pakkend en duidelijk. Een probleempje zag ik wel, zoals hierboven staat vermeld kun je postcode of plaats intypen. Maar het is niet zo duidelijk. In de balk staat standaard “Heel Nederland” en het vinkje ernaast suggereert dat er een drop down menu is, maar dat is er niet. Wanneer je dan “Heel Nederland” weghaalt staat er “plaats, buurt of straat” maar geen postcode. Ik zou dat wat duidelijker maken. Maar hoe dan ook: geweldige site die zeker gaat scoren mits op de juiste wijze gepromoot natuurlijk en de juiste SEO tactieken worden toegepast.

Vincent van der Wester

WOW!
Bij het intypen van de postcode verschijnt direct de plaats???!!!!

Hoe kan dat nou?! Ik ga direct kijken!

JAAP.NL

Beste Paul,

Dank voor de feedback! Wij zijn blij dat u het resultaat zo geslaagd vindt!

De postcode is nu toegevoegd in de zoekbalk.

Met vriendelijke groet,

Team JAAP.NL

ernst.

plaatsnaam of postcode invullen werkt nog, de rest van de site niet. kan geen bedrag invullen of kiezen, de knop zoeken werkt niet, ook feedback geven is onmogelijk. Een website voor m$ only ?

Petra

Hoi, ja heel mooie site, maar ik kan met geen mogelijkheid mijn huis er te koop op zetten, het doet t gewoon niet!
Hou kan dit?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond