Deel dit artikel
-

Top T-Mobile Nederland stapt op

De top van T-Mobile Nederland stapt op. Topman Mark Klein gaat vanaf september werken voor verzekeraar ERGO. Ook financieel topman Freddy Dijkman en CTO Lampros Iskos vertrekken.

‘Mijn team en ik hebben een belangrijke eerste fase in de transformatie van het bedrijf en de organisatie van T-Mobile Nederland afgerond’, aldus Klein in een toelichting.

Aanvankelijk wilde T-Mobile zijn Nederlandse dochter verkopen, maar de bedragen die werden geboden waren naar de mening van het Duitse bedrijf te laag.

Deze zomer wordt een opvolger benoemd voor Klein. Martin Knauer gaat per 1 juli de Consumer divisie van T-Mobile Netherlands gaat leiden. Dijkman wordt voorlopig vervangen door Robert Jelinek-Nacke, huidig Vice President Free Cash Flow and Operating Working Capitals. Rachid El Hattachi is benoemd als nieuwe Chief Technology Information Officer (CTIO).

Het nieuwe team moet de in mei aangekondigde nieuwe Mobile First strategie gaan uitvoeren.

Vodafone en T-Mobile verloren afgelopen marktaandeel als gevolg van een sterke omzetdaling.

 

Deel dit bericht

1 Reacties

Hans

Volgens mij verlies je geen marktaandeel als gevolg van een sterke omzetdaling maar is een sterke omzetdaling gevolg van het verliezen van marktaandeel!
Ik denk dat wanneer een telco als propositie verkiest om de klant meer centraal te stellen, service op orde heeft en je als klant niet het gevoel bekruipt dat je ‘genaaid’ wordt, als de T-mobile’s, Vodafone en KPN’s van deze wereld je prima marktpotentieel hebt tegen verdienstelijke vergoedingen. Dus XS4ALL… wake up en spring in het gat!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond