Deel dit artikel
-

Traffic4u verkoopt Spaanse vestiging

Onlinemarketingspecialist Traffic4u verkoopt zijn Spaanse filiaal aan de lokale specialist Internet Advantage.

Hoeveel voor de overname wordt betaald, maken de partijen niet bekend. Wel is duidelijk dat Internet Advantage zijn productiecapaciteit verdubbelt met de overname van negen medewerkers. De onderneming verwacht na een groei van vijftig procent in 2011 het net begonnen jaar af te sluiten met een omzet van 2,5 miljoen euro.

Internet Advantage werkt vanuit Madrid en Salamance. Hij bedrijf is opgericht door de Nederlander René de Jong. Met de overname koopt hij ook lokaal marktaandeel. Tot enkele weken geleden realiseerde hij een kwart van de omzet in Spanje. Dat is nu de helft.

Traffic4u ging vrijwel exact vier jaar geleden van start in Spanje. De Nederlandse marketingspecialist zegt over de verkoop: “De verkoop past binnen de in eind 2010 ingezette strategie van Traffic4u International om meer focus aan te brengen binnen de huidige activiteiten. Zo willen we het komend jaar weer flink gaan investeren in onze campagnemanagement technologie bGenius, zowel in geld als in tijd.”

“Daarnaast hebben we het afgelopen jaar op het gebied van onsite conversie optimalisatie veel ervaring opgedaan bij grote e-commerce partijen, waardoor we in Nederland steeds meer bekendheid hebben verworven als CRO-specialist en die lijn willen we doorzetten.”

Foto: Jesus Solana (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond