Deel dit artikel
-

Twitter rolt Video Website Card uit

Twitter introduceert de Video Website Card. Deze nieuwe functie combineert video met de mogelijkheid om gebruikers naar een website te sturen, waar ze meer informatie kunnen krijgen of nadere actie kunnen ondernemen.

De Video Website Card is volgens Twitter ontworpen om verschillende merkdoelstellingen te behalen. Hij kan worden gebruikt voor een productlancering of een demonstratie van een spelervaring van een game.

Twitter claimt een twee keer zo hoge doorklikratio als met reguliere videoadvertenties. Het bedrijf haalt onder meer Republic Records aan, dat de Video Website Card gebruikte om de digitale streams van het debuutalbum Good For You van hiphop-artiest Aminé te promoten.

Bank of America gebruikte het formaat om de mogelijkheden van hun mobiel bankieren-app nader toe te lichten. In de campagnes wist de bank duizenden bezoekers naar zijn website te lokken.

Jaguar USA probeerde de aandacht te trekken met een video waarin een strak design van de F-type werd getoond, en nodigde de gebruikers uit om meer over het model te leren op de website.

Adverteerders kunnen ervoor kiezen om de videoadvertentie in te stellen op videoweergaven, websitekliks, of doelstellingen met betrekking tot naamsbekendheid. Het platform biedt mogelijkheden voor optimalisatie.

De Video Website Card is nu internationaal verkrijgbaar voor alle adverteerders.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond