Deel dit artikel
-

Uber Eats naar Groningen en Haarlem

Uber Eats breidt voor het einde van dit jaar uit naar Groningen en Haarlem en vergroot het bezorggebied in de regio Den Haag door Scheveningen en Voorburg aan de app toe te voegen. Ook kunnen klanten voortaan maaltijden met iDEAL afrekenen.

Het is voor het eerst dat Uber Eats buiten de Randstad treedt. In het afgelopen jaar werd de app in totaal meer dan 10.000 keer geopend in gebieden om te checken of de dienst al beschikbaar was.

De update van de Uber Eats app met iDEAL wordt vanaf vandaag gefaseerd aangeboden en zal uiterlijk eind volgende week voor alle gebruikers in Nederland beschikbaar zijn.

Uber Eats is in Nederland al beschikbaar in Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Uber Eats is wereldwijd beschikbaar in meer dan 200 steden.

Deel dit bericht

4 Reacties

Alex

Uber eats is al te laat in Groningen. Fooddrop wordt al veel gebruikt en ik verwacht niet dat ze op tijd zijn. Timing is ook slecht, augustus en september kan je Groningen en nieuwe Groningers bereiken.

Peter

@alex ubereats heeft een uniek aanbod waaronder mcdonalds, dat zal toch zeker wel klanten trekken.

Alex - 1967

Thuisbezorgd heeft in groningen alles in handen. Daar kan niemand tegenaan, ook gezien het feit dat de percentages die de restaurants moeten afstaan gelijk is.
Veel restaurants werken al met fooddrop en thuisbezorgd; om daar nog een aan toe te voegen lijkt me wat veel van het goede.
Meer rompslomp en iedereen kan zijn favoriet al vinden in de thuisbezorgd app.

peter - Thuis

Fodora weg in Haarlem en ubereats terug….. ok #endoor mannen!! aanbod nog weinig maar ‘iets’ en gezond @top en wij wonen 800 meter net in heemstede en niets te krijgen……, zonde dat ze zo strak op postcode werken en niet KM gebied!!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond