Deel dit artikel
-

Undeveloped.com in het nieuw

De marktplaats voor internetdomeinen Undeveloped steekt de site in het nieuw, zowel optisch als qua functioneren.

Het Nederlandse bedrijf heeft zich op welke van de 147 miljoen domeinnamen in de wereld wel zijn geregistreerd, maar niet worden gebruikt. Undeveloped probeert de eigenaren makkelijker te laten verkopen en belangstellenden transparante communicatie en transactie aan te bieden.

De nieuwe merkuitstraling moet die energie van een marktplaats overbrengen, zo legt een van de oprichters, Dominic Matheron, uit.

Daarnaast is de zoekfunctie verbeterd, wordt er beter geïnformeerd over de domeineigenaar en is het afhandelen van de transactie versimpeld.

Domeineigenaren op hun beurt vinden in het Nederlandse platform een marktplaats om zich puntig te profileren met een eigen profielpagina en, aan de achterkant, het verloop van potentiële en afgeronde transacties in de gaten te houden.

Foto: ben osteen (cc)

Deel dit bericht

4 Reacties

Pien

Zeer tevreden over Undeveloped. 10.000x beter dan DomeinMatch.

Herman

Ik begrijp niet helemaal waarom dit nieuws is voor emerce. Of gaan we nu berichten krijgen van iedere website die vernieuwd is? Het lijkt nu nl eerder een gekocht promo-artikel zo.

Erwin Boogert

Herman, het nieuwe design is een haakje maar het interessantst om te melden vind ik de nieuwe marktplaatsfuncties. De business van het bedrijf.

Martin

Poeh, dit is wel echt een enorme vooruitgang. De domeinmarkt begint ook stappen te maken blijkbaar 🙂

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond