Deel dit artikel
-

UPC lanceert eigen Netflix

UPC lanceert een nieuwe on demand-dienst onder de noemer MyPrime. Klanten hebben daarmee toegang tot ruim 1.000 films en ruim 1.000 afleveringen van tv-series. MyPrime is vanaf vandaag standaard onderdeel van de nieuwe alles-in-1 Power en Extra Power pakketten. Klanten die gebruikmaken van andere pakketten, kunnen MyPrime los bestellen voor 6,50 euro per maand.

Het aanbod bestaat onder meer uit films als Alles is Liefde, Brokeback Mountain en de Lord of the Rings trilogy en series als Sex and the City, Charmed en Criminal Minds. UPC ververst het film- en programma-aanbod binnen MyPrime naar eigen zeggen continu. De allernieuwste films biedt UPC per stuk via Video on Demand aan.

Met MyPrime zegt UPC in ter spelen op een groeiende consumentenbehoefte aan een eenvoudig te benaderen film- en serieaanbod voor een vast bedrag per maand.

Klanten die toegang hebben tot MyPrime kunnen de films en series binnenkort ook op iPad, iPhone en laptop in en om het huis bekijken. UPC test deze mogelijkheid op dit moment. Klanten die vanaf september 2013 een Power of Extra Power pakket inclusief Horizon Mediabox hebben besteld, krijgen de komende maand automatisch toegang tot MyPrime.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond