Deel dit artikel
-

Videobeurs Vidcon afgelast

Vidcon, de grote Amerikaanse beurs voor videomakers, wordt voor de tweede keer afgelast vanwege corona. De conventie had in oktober moeten plaatsvinden.

Kaarten blijven geldig voor de volgende editie op 22-25 juni 2022.

Het congres wordt jaarlijks in Los Angeles gehouden door ViacomCBS en brengt makers en fans samen. Oprichters zijn Hank en John Green van het Vlogbrothers YouTube kanaal.

Aanvankelijk hadden techbeurzen gehoopt dat ze in de loop van 2021 weer normale edities konden organiseren, maar de onzekerheid over de deltavariant, niet-gevaccineerde bezoekers en besmettingen bij mensen die reeds een injectie hebben gekregen gooit roet in het eten.

Veel geplande evenementen zoals BlizzCon van game-uitgever Blizzard gaan niet door. De grote beurs IFA in Berlijn evenmin. Het marketingcongres DMEXCO gaat voor de tweede keer virtueel.

Salesforce laat alleen gevaccineerde bezoekers toe op zijn jaarcongres Dreamforce, dat dit najaar ook in Londen en Parijs plaatsvindt, van 21-23 september. De elektronicabeurs CES in Las Vegas  januari doet hetzelfde. Mogelijk gaat ook Web Summit in Lissabon om een vaccinatiebewijs vragen.

The Next Web, dit jaar voor het eerst in Zaandam, heeft gekozen voor een hybride formule.

Foto Shutterstock

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond