Deel dit artikel
-

Vijf Nederlandse bedrijven in de Red Herring Top 100 Europe

Vijf Nederlandse bedrijven, onder wie Adcombi en Hotelchamp en Tom Kabinet, zijn in de jaarlijkse verkiezing van Red Herring verkozen tot Europa’s honderd meest disruptieve bedrijven.

Ook Synerscope en Photanol staan op de prestigieuze maar publiekelijk vrij onbekende top 100-lijst.

Adcombi is een van de weinige bedrijven die nog met reclametechnologie vernieuwing kan brengen op een toch al drukke markt. Het bedrijf uit Amsterdam is gespecialiseerd in lokaal georiënteerde digitale reclame. Oprichter Gerrit Reinders noemt de prijs een mooie opsteker voor zijn team.

Bij de publicatie van de Red Herring Top 100 Europe Awards wordt geen winnaar gekozen. De naamsvermelding in de top 100 is al een prijs op zich. De lijst wordt vaak door investeerders en ondernemers wordt gebruikt om zich te oriënteren op samenwerkingen, investeringen en overnamekandidaten.

Wie in de top 100 van een continent verschijnt maakt ook kans op opname in de Global 100. Die wordt later dit jaar in de VS bekendgemaakt.

Foto: Andreas Graulund (cc)

Deel dit bericht

3 Reacties

Bas

Red Herring… We weten allemaal dat dit een scam is toch? Als bedrijf veel geld betalen om een plek in de lijst te krijgen… Zonde dat Emerce hier aandacht aan besteedt (en het daarmee in stand houdt)!

Erwin

Beste Naamgenoot,

Er staat een klein foutje in je dik gedrukte tekst
bedrijen?

Groet Erwin.

Erwin Boogert

Bedankt, andere Erwin 🙂

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond