Deel dit artikel
-

Vinden.nl beloont zoekmachine-consument

Vinden.nl, dat all grote zoekmachines in één keer doorzoekt, gaat als eerste zoekmachine consumenten belonen voor het zoeken op Internet. Vanaf vandaag kunnen gebruikers punten sparen door te zoeken met Vinden.nl en deze vervolgens inwisselen voor geld of cadeaus.

Via een spaarprogramma worden internetters beloond voor het geven van zoekopdrachten bij Vinden.nl. Deelnemers krijgen automatisch te zien hoeveel zoekopdrachten nog moeten worden opgegeven, voordat er 
weer een punt is verdiend. Nieuwe deelnemers ontvangen direct 1,50 aan punten cadeau.

Het spaarprogramma is opgezet in samenwerking met EuroClix, het grootste online spaarprogramma in Nederland. Deelnemers aan het Vinden.nl spaarprogramma kunnen, als ze dat aangeven, ook punten sparen bij EuroClix of bij andere partners. Hierdoor kan het aantal gespaarde punten snel oplopen en verdienen deelnemers eenvoudig meer geld.

Deel dit bericht

10 Reacties

Martijn

Dat schiet lekker op:Je kunt per maand maximaal 25 punten sparen1000 punten = ?10,-1000/25 = 40 maanden oftewel meer dan drie jaar klikken voor een tientje…. Er staat bij 50.000 clix = ?850,-dus 50.000/25 = 2000 maanden/12 = 166 jaar???? Of maak ik een rekenfout?Wel een leuke persberichtje voor de publiciteit….

Rik

Geweldig concept, maximaal 25 punten per maand en minimum uitkering van een tientje bij 1000 punten? Even rekenen, over 3 jaar en 3 maanden heb je je eerste tientje verdiend.

Polle

Hum, even kijken naar de structuur van het spaarsysteem: Aanmelden spaarprogramma 150 punten Eerste 10 zoekopdrachten 1 punt per 2 zoekopdrachtenVolgende 20 zoekopdrachten 1 punt per 4 zoekopdrachtenVolgende zoekopdrachten 1 punt per 8 zoekopdrachten Op zich niet echt opmerkelijk, maar: "Per maand kun je maximaal 25 punten sparen met zoekopdrachten op Vinden.nl." Schiet lekker op dan als je de volgende regel leest: "Zodra je 1.000 beschikbare punten of een meervoud hiervan hebt is het mogelijk deze in te wisselen" Doe je er dan 1000-150=850/25= 34 maanden over om ? 10 aan spaartegoeden te verkrijgen? Schiet lekker op dan!

Wouter

Slapend rijk worden!> Per maand kun je maximaal 25 punten sparen met zoekopdrachten op Vinden.nl.  Dat kan oplopen tot wel 25 eurocent per maand! Oftewel, 3 keiharde euro's. Dat zijn drie hamburgers bij McDonalds! En de media het persberichtje natuurlijk klakkeloos overnemen alsof het om wereldnieuws gaat.

JustMe

ik meende ook te lezen dat dit in samenwerking met EuroClix gaat en dat die het kliqtegoed na 2 jaar laten vervallen

Michiel Wijgmans

Ik dacht dat we dit soort vormen van ondoorzichtige marketing inmiddels een beetje achter ons aan het laten waren. Hoe durft vinden.nl met zo'n product aan te komen?? Ze maken zichzelf gewoon belachelijk… Nemen ze zichzelf wel serieus?

toon logger

een waardeloze actie dit is nog uit de tijd van Methusalem toen die aan het internetten was Deze rotzooi moet gewoon verboden worden.

Stijn Kruijssen

Welkom in 2008 Toon Logger.. spaarprogramma's zijn d? click, lead en sales-generatoren van dit moment, dus ik denk eerder dat jouw denkbeelden wat achterhaald zijn. En ik denk dat je de komende 2 jaar alleen maar meer van dergelijke initiatieven zult horen en zien.

opmerker

Hahaha, wat een humor. Jaren terug toen Alta Vista nog levend was, hebben die een gelijksoortig iets opgezet met Happypoint.com. Beide bestaan niet nu meer. Euroclix is sowieso een nepper programma, want recentelijk heb ik stukken mogen inzien, waaruit blijkt dat Euroclix, c.q. Bart en consorten het hele concept hebben gestolen. Ze hebben toen een non-disclosure genegeerd en zijn er mee aan de haal gegaan. Mogelijk dat hen de stukken die ik heb mogen inzien ook ter hand zijn gesteld en dat ze op basis daarvan een zoekmachine hebben benaderd.

M.Rossel

waarom is vinden.nl eraf gehaald?
het was zoń leuke bezigheid

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond