Deel dit artikel
-

Voortaan ook banken leasen bij Dekbed-Discounter.nl

Na bedden kunnen consumenten nu ook bankstellen leasen bij Dekbed-Discounter.nl.

De 2,5-zits, 3-zits en hoekbanken voor Banken Lease zijn ontworpen door het team van Dekbed-Discounter.nl, de organisatie achter Boxspring Lease. Ze worden geproduceerd onder het eigen luxelabel Presence. De meubels worden op maat gemaakt volgens de wensen van de koper.

Volgens eigenaar Niels Verwij is er een grote vraag naar constructies waarbij mensen geen producten meer bezitten, maar deze huren of leasen.

De looptijd van alle leasecontracten is vijf jaar. Na die periode kunnen klanten verlengen, nieuwe meubels uitzoeken of de producten overnemen tegen de dan geldende restwaarde. Klanten krijgen geen registratie bij BKR.

De webshop heeft inmiddels twee experience centra geopend in Gouda en Berkel & Rodenrijs. Op beide locaties kunnen bezoekers proefliggen op de boxsprings. In Berkel & Rodenrijs kunnen ook bankstellen getest worden.

 

Deel dit bericht

2 Reacties

Barbje

Yey! Mensen kunnen zich nu nog meer in de schulden storten met een leasecontractje voor een bank. En maar zeiken op TV wanneer ze in de schulden zitten en incassobureaus op hun dak krijgen.

Kees

Dekbed-Discounter.nl? Staat bij mij hoog op de boycot-lijst. Terroriseert tv-kijker veelvuldig met opdringerige “Dit programma wordt mede verpest door Niels Verwij van Dekbed-Discounter.nl”-reclames. Klagen helpt niet. Dat Verwij daar ergernis mee veroorzaakt kan hem geen barst schelen. De kijker kan barsten. Totale minachting voor de tv-kijker en dus ook voor zijn klanten. Dus nimmer een dekbed van Dekbed-Discounter.nl. Dat Verwij er nu banken bij gaat verhuren heeft ook geen enkele zin. Met hem doe ik geen zaken!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond