Deel dit artikel
-

Dekbed-Discounter.nl betreedt zakelijke markt

Dekbed-Discounter.nl, die zich de grootste webshop in beddengoed van de Benelux noemt, gaat de zakelijke markt op. Per 1 september wordt een zakelijke afdeling geopend.

De webwinkel krijgt steeds vaker verzoeken van ondernemers, zoals hoteleigenaren. Die hebben dan op zeer korte termijn bijvoorbeeld 120 lakens en 70 kussens nodig. Bij de reguliere verkooppunten voor de zakelijke markt bot vangen ze vaak bot. De reguliere website voor particuliere klanten krijgt momenteel dagelijks zo’n 50 zakelijke bestellingen.

Dekbed-Discounter.nl, met in 2017 een omzet van 20 miljoen euro, heeft daarom een aparte afdeling in het leven geroepen om zakelijke klanten te helpen. Zij kunnen via een speciale zakelijke pagina direct bestellingen indienen. Ook is er een apart team samengesteld om specifieke vragen te beantwoorden en offertes uit te brengen.

In het nieuwe hoofdkantoor in Gouda zijn verder diverse showrooms ingericht waar zakelijke klanten op afspraak de mogelijkheden kunnen bekijken.

De retailer verwacht vooral vraag van hotels, bed & breakfasts en verhuurbare kamers en appartementen. Ook ziekenhuizen of verhuurders van studentenaccommodaties zijn welkom.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond