Deel dit artikel
-

Webprint koopt Posters.nl

Online fotodrukker Webprint.nl heeft branchegenoot Posters.nl overgenomen.

Dat maakten de partijen zojuist bekend. Over de overnamesom worden geen uitspraken gedaan. Webprint neemt zowel de Nederlandse als Belgische en Duitse activiteiten van Posters over.

Algemeen directeur John Glorie van Webprint: “Posters.nl heeft een unieke positie in het sterk groeiende wanddecoratiesegment van de Nederlandse online fotomarkt en is een uitstekende aanvulling op ons assortiment.”

De bedrijven blijven onder eigen naam naast elkaar actief, maar zullen wel elkaars producten over en weer gaan aanbieden. Zo kunnen klanten van Posters.nl gebruikmaken van een veel breder productaanbod op het gebied van de gepersonaliseerde fotoartikelen van Webprint.nl. Andersom krijgen klanten van Webprint.nl keuze uit een breed aanbod voorbedrukte posters.

Foto: familymwr (cc)

Deel dit bericht

3 Reacties

C. Valli

Drukkers wereld is weer lekker bezig, krijgen we einde van het jaar veel faillissementen te lezen? Benieuwd of er in deze markt wel veel klanten reorders plaatsen. Zelfs ga ik naar de goedkoopste, want het kwaliteit is overal al gelijk.

Erik-Jan

Ik denk dat het een slimme zet is van Webprint

Bart van Diepen

Drukwerk & E-commerce is een uitstekende combinatie waar goede partijen nog steeds een sterke groei laten zien en kapitaal hebben voor overnames (zie ook Drukwerkdeal overgenomen door Vistaprint). Onderscheiden in printkwaliteit is tegenwoordig lastig, service en snelheid verschilt nog wel veel.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond