Deel dit artikel
-

Website van het Jaar verkiezing 2022: breng je stem uit 

Wat zijn volgens het Nederlandse publiek de beste en populairste websites en apps van 2022? Vanaf vandaag gaat de Website van het Jaar-verkiezing 2022 van start.

Nederlandse gebruikers kunnen hun stem uitbrengen op ruim 450 genomineerde websites in maar liefst 39 categorieën. Tijdens de beoordeling wordt gekeken naar onder meer inhoud, navigatie en ontwerp.

In iedere categorie zijn twee prijzen te winnen: de Beste Website van het Jaar en de Populairste Website van het Jaar. Daarnaast worden er twee awards uitgereikt speciaal voor apps, namelijk de Beste App van het Jaar en de Populairste App van het Jaar.

De website en app met de hoogste kwaliteitsscore (op basis van inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie) winnen de Beste Website (of App) van het Jaar en de Populairste Website (of App) van het Jaar gaat naar degene met de meeste stemmen.

Tot en met vrijdag 21 oktober 2022 kan het Nederlandse publiek een stem uitbrengen op één van de genomineerde websites en apps. 

Wil jij ook stemmen op je favoriete website of app? Dat kan. Op de website lees je hoe je je stem uitbrengt.

Naast de bekende publieksprijs bevat de Website van het Jaar-verkiezing dit jaar ook Juryprijzen in de categorieën Beste in UX, Beste in visual design en Beste in technische prestatie. Drie extra awards speciaal voor webteams, gejureerd door koplopers in hun vakgebied.

De Website van het Jaar-verkiezing wordt georganiseerd door Emerce in samenwerking met Multiscope als onafhankelijke onderzoekspartner. De verkiezing behoort tot één van de grootste publieksonderzoeken van ons land. Eerdere winnaars waren onder meer Timing, Simpel, PSV, Buienradar, ING, Tweakers, YouTube, Funda, Google en UitzendingGemist.nl.

De volledige lijst met genomineerden is te vinden op www.websitevhjaar.nl.

Deel dit bericht

1 Reactie

Leo Maartense

Op 12 januari 2022 sloot ik met u een overeenkomst.

1. ik bestelde toen bij u een 2 jarig contract met de keuze uit 5 bundels die ik gratis kan wijzigen tegen de actie prijzen die bij een 2 jarig contract horen.
2. Bij belangrijke informatie staat dat op de website vermeld.
3. Ik heb toen gekozen voor de goedkoopste bundel van € 3,50 om deze bundel later gratis te wijzigen in de bundel van € 6,00
zo staat het, als liefde voor eenvoud, op de website vermeld.
4. Op grond van deze gegevens die op de website vermeld staan hebben wij dit 2 jarig contract afgesloten.

5. In gebreken stellen
Deze overeenkomst is bij u bekend onder factuurnummer: F2112618746
Helaas hield u zich niet aan de afspraken. Ik heb de volgende klacht: Op mijn simpel.nl staat bij gratis bundels wijzigen de tarieven vermeld die bij een 1 jarig contract horen. Deze tarieven zijn € 1,00 per maand duurder dan waarvoor wij een afspraak hebben gemaakt
Eerder vroeg ik u om een gratis bundel wijzigihg. Helaas wilt u hier niet aan meewerken en reageert u niet correct op mijn emails houdt u zich nog steeds niet aan alle afspraken die als liefde voor eenvoud op de website vermeld staan. U houdt zich ook niet aan de liefde voor eenvou
Simpel reageert niet meer op mijn klachten. mijn email berichten woren geblokkeerd.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond