Deel dit artikel
-

Webwinkel voor mannen met een buikmaatje

Alca Fashion introduceert een webshop met speciaal ontwikkelde T-shirts voor mannen. Mannen met een buikmaatje kunnen ‘in meer in drie stappen’ een goed passend T-shirt bestellen.

Het idee achter de webshop is dat de huidige pasvorm van XXL T-shirts vaak niet voldoet. Mannen met een buikmaatje meer hebben extra ruimte nodig bij de buik, niet bij de schouders. Standaard T-shirts maken hier geen onderscheid in. Met als gevolg ‘slobberende stof rond de schouders en hals’, aldus de initiatiefnemers.

Het eigen ontwikkelde model is geregistreerd bij het Bureau voor intellectuele eigendom van de Europese Unie (EUIPO) en wordt onder ‘duurzame omstandigheden’ geproduceerd in Tunesië.

 

Deel dit bericht

2 Reacties

piet

Mannen met een buikmaatje meer moeten gewoon minder vreten en meer bewegen. Toepasselijke foto trouwens die hotdog.

Johan

Is dit een hele vroege 1 april grap?

Zo niet, dan snappen deze “ondernemers” er werkelijk helemaal niks van. De oprichters zullen ook wel een dikke pens hebben en ze hebben ooit ergens gelezen “als ondernemer moet je eigen problemen oplossen”. In het artikel staat ook dat ze het IP hebben geregistreerd. Denken deze dikkertjes nu dat andere bedrijven hun “model” ooit zouden gaan kopieren? Oh oh oh de overheid zou deze mensen moeten verbieden om een bedrijf te starten!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond