Deel dit artikel
-

Wehkamp en Beter Bed verlengen samenwerking

De samenwerking tussen Beter Bed en Wehkamp.nl blijft bestaan. Het contract is tot 2015 verlengd.

Beide partners werken sinds februari 2011 samen. Wehkamp.nl biedt een volwaardig kernassortiment van Beter Bed in haar online winkel, waaronder merken als M line, K(a0)rlsson, Alpine Plus en Pullman. Beter Bed verzorgt de inkoop en ook de logistiek voor haar producten.

De samenwerking is goed bevallen, zo laten de bedrijven in een persverklaring weten en gekeken wordt of er mogelijkheden tot verdere uitbreiding bestaan.

Beter Bed heeft 1.187 winkels, naast Beter Bed (actief in Nederland en België) voert men ook de merken BeddenREUS, Dormaël en Slaapgenoten. Verder is Beter Bed Holding via haar dochter DBC International actief in de ontwikkeling en groothandel van merkartikelen in de slaapkamerbranche in Nederland, Duitsland, België, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland en Turkije. Beter Bed Holding behaalde in 2011 een netto-omzet van 397 miljoen euro.

Deel dit bericht

1 Reactie

Arne

Dit soort samenwerkingen zullen we steeds meer gaan zien denk ik. Zalando stelt zijn deuren ook al open net als Bol.com voor andere webwinkeliers.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond