Deel dit artikel
-

Wehkamp opent online warenhuis in België

Wehkamp opent nog dit jaar de virtuele deuren van zijn nieuwe online warenhuis in België. De Belgische consument krijgt met wehkamp.be een volledig nieuw ontwikkelde webwinkel voor de Belgische markt. Het assortiment bestaat uit zo’n 150.000 artikelen van zo’n 1200 merken en is daarmee, buiten de toevoeging van diverse lokale nuances, gelijk aan het Nederlandse warenhuis.

Vele tientallen merken binnen dit assortiment waren tot dusver nog niet online verkrijgbaar in België. Moederbedrijf RFS Holland Holding wil binnen drie jaar wehkamp.be tot een top-3 speler binnen de Belgische online markt maken, zo laat het bedrijf weten.

Om het online warenhuis zo goed mogelijk op de behoeftes van de Belgische consument aan te laten sluiten, kiest wehkamp voor een gefaseerde introductie. Nog dit jaar start wehkamp.be met een eerste testversie van zijn site. De klantervaringen van de testsite worden gebruikt om wehkamp.be verder te optimaliseren. Via een formulier dat vandaag op wehkamp.be is geplaatst, kunnen Belgische consumenten zich alvast aanmelden om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Wehkamp.be wil bewust niet een assortiment van miljoenen artikelen aanbieden. ‘Onze doelgroep is op zoek naar gemak en heeft geen zin om tussen honderdduizenden jurkjes te zoeken naar het jurkje dat het best bij haar past,’ zegt Gert van de Weerdhof, CEO van RFS Holland Holding.

Deel dit bericht

2 Reacties

S.Premer

Ik wil een account aanmaken op jullie nederlandse website om een naaimachine van Toyota te bestellen.
Het is onmogelijk de account aan te maken omdat de Belgische postcode niet geaccepteerd of herkent wordt.

Hoe los ik dit op ?

Erwin Boogert

Mocht Bpost uw probleem een dezer dagen niet oplossen, dan raad ik u aan onze collega’s van afdeling Wehkamp een berichtje sturen met deze vraag. Zij zitten iets dieper in deze materie.

https://www.wehkamp.nl/Klantenservice/

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond