Deel dit artikel
-

WeTransfer sleept Webby binnen

Nogal wat Nederlandse genomineerden grepen vandaag naast de prijzen bij de jaarlijkse Webby Awards. Het Amsterdamse WeTransfer heeft een Webby Award gewonnen voor de beste webdienst en het Amsterdamse reclamebureau 72andSunny won een Webby in de categorie ‘Experimenteel en vreemd’, met een reclame voor douche- en scheerschuim van Lynx. Ook Emakina en SpaceBuzz/MediaMonks zijn in de prijzen gevallen.

Google Nederland met een 1 april grap, het project ‘Memorials of Amsterdam’ en de website van het project The Ocean Cleanup haalden de eindstreep echter niet.

Jimmy Fallon, Greta Thunberg, Malala Yousafzai, Tom Hanks, Cardi B, LeBron James, Lil Nas X, Dolly Parton, Ronan Farrow, Game of Thrones en Celine Dion behoren tot de internationale winnaars van de Webby Awards, de Oscars van het Web.

De videobel-app Houseparty werd uitgeroepen tot doorbraak van het jaar.

Deel dit bericht

1 Reactie

bert

Ik gebruik WeTransfer niet meer. De Estse kloon sendgb.com is inmiddels beter. Ik weet het, de gelijkenis is schaamteloos, maar bij WT moet je tegenwoordig verifieren, net te veel gedoe, en er kan minder verstuurd worden.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond