Deel dit artikel
-

Wijnvoordeel.nl, Greetz en Kleertjes.com krijgen Publieksprijs XL

Wijnvoordeel.nl, Greetz en Kleertjes.com zijn samen met nog acht retailers als beste beoordeeld door Nederlandse consumenten. Coolblue werd ‘Beste webwinkel van Nederland’.

Tijdens de Shopping Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk werden de Publieksprijs XLin ieders respectievelijke categorie en juryprijs vanavond uitgereikt.

Voor de Publieksprijzen XL komen alleen retailers met een online activiteit en een jaaromzet van 4 miljoen euro of meer in aanmerking.

Coolblue ging naar huis met de juryhoofdprijs: Beste Webwinkel van Nederland. De vakjury was vooral onder de indruk van de enorme groei die Coolblue heeft doorgemaakt, de sterke combinatie van de online shop en fysieke winkels is een sterke troef. Ook is het een sterkte dat de volledige klantreis per producttype werd benadrukt.

Fietskoeriers kreeg de Game Changer Award omdat het bedrijf voorziet in een flexibel, duurzaam en schaalbaar alternatief op de Nederlandse bezorgmarkt. De jury: ‘Fietskoeriers.nl waardeert lokaal werkgeverschap, hanteert een zeer transparant model, staat open voor allerlei vormen van samenwerking en weet behalve op duurzaamheid ook op prijs te concurreren met de grote partijen in de markt.’

De DHL Cross-border Award ging naar G-Star voor het ontplooien van de beste buitenlandse retailactiviteiten. Het bedrijf, actief in zeventig landen, maakte voor de jury het verschil door het inzoomen op lokale buitenlandse markten.

Bandenconcurrent is aanvoerder van de Lightspeed Ecommerce50, waarop ook de namen van Boozyshop en WoodWatch prijken.

Computer Hard- & Software
123inkt.nl

Elektronica & Telecom powered by Ippies
Coolblue

Eten & Drinken powered by Webhelp
Wijnvoordeel.nl

Financiële Diensten
Independer.nl

Huis & Tuin powered by Dexport
Dekbed-Discounter

Mode powered by Ingenico
Kleertjes.com

Persoonlijke Verzorging
Body & Fit Sportsnutrition

Schoenen powered by B2C Europe
Omoda Schoenen

Speelgoed & Cadeaus powered by Logic4
Greetz

Vakanties & Reistickets powered by Mastercard
Corendon

Warenhuizen powered by Gracious
Superwinkel

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond