Deel dit artikel
-

Wisseling in directie Virtual Affairs

Directieleden van services- en softwarebedrijf Virtual Affairs wisselen van functie om het bedrijf en diens activiteiten beter in de markt te zetten.

Commercieel directeur Robin Peters is vanaf heden algemeen directeur. Sijbrand Tieleman wordt nu directeur business development. Dat werd zojuist bekendgemaakt aan de markt.

Peters: “In de nieuwe rolverdeling kan Sijbrand zich volledig richten op het ontwikkelen van nieuwe proposities en het verder in de markt zetten van onze softwareproducten BankingRight en InsuranceRight. Ikzelf ben verantwoordelijk voor het dagelijks managen van het bedrijf en de autonome groei van onze business in onze Nederlandse kernmarkt.”

Virtual Affairs maakt een verandering door van internetbureau naar, zoals het nu zelf zegt, services- en softwarebedrijf. Een belangrijke impuls hiervoor was het werk dat werd geleverd voor internetbank Knab. Het Amsterdamse internetbureau bouwde het systeem achter deze nieuwe bank. Dat werd doorontwikkeld en wordt nu in de markt gezet als apart softwareproduct.

Dit product, BankingRight, is een soort portalplatform maar dan voor banken. Een ander aanpalend product heeft InsuranceRight. Virtual Affairs gaat zich buiten Nederland meer profileren als een softwarebedrijf, een nieuwe commerciële activiteit voor de Amsterdammers bij de Kauwgomballenfabriek.

Foto: Duncan Harris (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond