Deel dit artikel
-

Woonwebwinkel Lil.nl geschorst door Thuiswinkel

Woonwebwinkel Lil.nl van oud-programmamaker Rob Muntz blijkt door Thuiswinkel.org te zijn geschorst na een reeks van klachten. Muntz kwam maandag uitleg geven in het programma TROS Radar.

Verschillende medewerkers en oud-medewerkers van Lil.nl bevestigen dat het vaak voorkomt dat spullen niet tijdig worden geleverd. Levertijden worden in veel gevallen niet gehaald omdat spullen niet op voorraad zijn en pas laat bij de leverancier worden besteld. Ook op de ontbinding van de koopovereenkomst reageert Lil.nl dagen niet.

Muntz gaf maandag toe dat er, onder meer door niet goed werkende koppelingen met de computersystemen van leveranciers, problemen waren ontstaan. Hij schrijft die problemen verder toe aan de forse groei.

Ank van Heeringen, jurist van Thuiswinkel.org, hoopt de schorsing weer ongedaan te maken. Op dit moment helpt het keurmerk met het afhandelen van klachten.

Lil.nl voerde op de website webwinkel keurmerken van zowel Thuiswinkel.org als van Trusted Shops. Trusted Shops heeft laten weten dat het keurmerk zonder toestemming op de site getoond en Lil.nl is hier meerdere malen op is gewezen.

Muntz hoopt dat met een verhuizing van Zaandam naar Assen veel van de problemen worden opgelost.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond