Deel dit artikel
-

Youropi wint Startup Pitch op Emerce Insight Travel

Gisteren vond in de IJtoren in Amsterdam de Emerce Insight Travel & Tourism plaats. Een onderdeel was de Startup Pitch Stop waarbij zes nieuwe ondernemingen in de reisindustrie zich presenteerden voor een jury van experts. Deze koos Youropi.com als winnaar.

Youropi is in september 2007 gestart door John van Vroenhoven en is een nieuw concept op het gebied van online reis- en stadsinformatie. Het biedt informatie over 51 Europese steden, waarbij expert generated content wordt gecombineerd met user generated content. De jury, bestaande uit Jonas de Groot (Sundio), Bas Hof (Thomas Cook) en Jorg Ruis (Bookit), vonden dit het sterkste concept (bekijk hier de overige deelnemers). Jeroen Mirck van Emerce sprak kort met winnaar John van Vroenhoven.

Deel dit bericht

7 Reacties

Peter

Gefeliciteerd! Complimenten wat betreft de website. Erg overzichtelijk en vooral erg veel nuttige informatie. Topper!

Hans

Allerminst een felicitatie waard! Of is het ontslaan van al je personeel en de manier waarop doordat je in financiele moeilijkheden zou zitten??? deze nominatie waard?Voor mij een reden mijn abonnement op te zeggen

Brunello

Proficiat, leuk concept. Ga het zeker gebruiken in de toekomst.

Hans

"Quote: Ga het zeker gebruiken in de toekomst."  Tja, het personeel was verteld dat er geen toekomst meer zou zijn, vandaar de ontslaggolf!!! en dat een faillisement zou volgen, dus wie spreekt hier de waarheid?Overigens, verdere reacties mijnerzijds zullen nu achterwege blijven!

Lucien

Hartelijk gefeliciteerd! De informatie op de website ziet er compleet uit en wordt leuk beschreven! Ik zal het niet nalaten eens een stadsgids te gebruiken op een volgende stedentrip!

Dion

Beste John & Peter, Goede concepten winnen altijd.Gefeliciteerd! Groeten, Dion Fokkemawww.foodz.nl

Jan Lokhoff

Zeg Hans, waar heb je het over?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond