Deel dit artikel
-

Yourzine publiceert confronterend videoplatform

Yourzine lanceert Talking Retail, een actueel videoplatform die als reality check fungeert voor marketeers en directeuren.

Lang niet alle jongeren shoppen graag online en het idee dat millenials niet zonder mobiele e-commerce kunnen slaat ook als een tang op een varken. De online industrie laat zich op grond van onderzoeksrapporten en succesverhalen van anderen een wereldbeeld aanpraten dat niet congruent is met de werkelijkheid. Dat brengt Talkingretail.nl letterlijk in beeld.

“Retail is een urgent bewegende branche waarbij de laatste jaren het inzicht in het aankoopgedrag van consumenten enorm is toegenomen,” aldus Michiel van Riemsdijk, directeur van Yourzine. “Met ons Retail Event en het nieuwe platform Talking Retail brengen wij onze klanten en hun branchegenoten dichter bij elkaar om de laatste ontwikkelingen en trends te delen. Zo kunnen we van elkaar leren en de contactmomenten tussen bedrijf en consument blijvend optimaliseren, gebruikmakend van de nieuwste mogelijkheden.”

De videosite wordt doorlopend aangevuld met nieuwe video’s. De reporter bezoekt enerzijds events waar veel online professionals komen om hun opvattingen te peilen. Vervolgens gaat ze met de camera de straat op om de veronderstellingen en meningen te toetsen bij het winkelend publiek.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Foto: Sjoerd Lammers (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

Raul

Goed initiatief om te zien waar mensen echt op zitten te wachten. Houd wel rekening dat consumenten soms niet weten wat ze willen/nodig hebben.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond