Deel dit artikel
-

YouTuber Kwebbelkop lanceert NFT-platform LaunchMyNFT

Kwebbelkop, met 15 miljoen volgers één van de grootste YouTubers van Nederland, kondigt LaunchMyNFT aan. Dat moet het eerste, en tot nu toe enige, creator-to-customer platform worden dat het voor gebruikers gemakkelijk maakt om NFTs te creëren en direct te verkopen. De officiële lancering van LaunchMyNFT wordt gelijk gevierd met de introductie van een nieuwe token: $MYNFT.

Kwebbelkop is de schuilnaam van Jordi van den Bussche, die overwegend Engelstalige YouTube content maakt waarin hij commentaar geeft op videogames. Medeoprichter Suraj Patel is de directeur van Appsus development.

Non-Fungible Tokens (NFTs), simpel gezegd digitale eigendomsbewijzen, hebben eind 2021 een grote vlucht genomen. Toch blijft het voor velen lastig zich in deze technische wereld met veel afkortingen wegwijs te maken. Kwebbelknop wil dat veranderen. Onder meer is het met LaunchMyNFT mogelijk om 10.000 NFTs tegelijk te ‘minten’

De testfase van het platform is volgens de YouTuber succesvol verlopen. Vanaf de lancering eind november zijn er in minder dan twee maanden tijd 1 miljoen NFTs gecreëerd door meer dan 200.000 unieke gebruikers. Elke dag krijgt het platform er zo’n 10.000 tot 20.000 unieke gebruikers bij. Het streven is om binnen een jaar 1 miljoen unieke gebruikers naar het platform te trekken.

LaunchMyNFT heeft 1,975 miljoen dollar opgehaald in een privé-tokenverkoop met ondersteuning van onder meer iAngels, Banter Capital en eToro.

Deel dit bericht

3 Reacties

Joost

Kwebbelkop is zo 2018 als maar zijn kan. Zijn subscribers zijn slapend en kijken zijn videos niet.

Dit NFT platform is leuk, maar ik zie echt niets bijzonders….

Jan

Kwebbelkop is een van nederlands meest succesvolle youtubers. Een enzo knol, een stuk tv komt geen eens in de buurt van het succes van deze man!

Interessante stap!

Danny - Nft team Nederland

Super, wij gaan bij de bouw van onze eigen Nft gebruik maken van de website. Leuk dat dit een Nederlandse partij is.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond