Deel dit artikel
-

YouTube-sensatie ZU5E onder contract bij RTL MCN

ZU5E, beter bekend als de Nederlandse Jackass, heeft getekend bij RTL MCN. RTL MCN helpt ZU5E met de professionalisering van content en het vergroten van hun sterrenstatus.

Op hun YouTube-kanaal met meer dan 250.000 abonnees verschijnen o.a. spraakmakende pranks en shockerende paingames. Met deze video’s genereren de makers gemiddeld 2 miljoen impressies per maand.

RTL MCN koppelt de jongens ook aan merken die bij ze passen zodat een merk op natuurlijke wijze in hun content kan worden geïntegreerd.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

3 Reacties

hans de bree

Wat een tranentrekkende slechte promo. Zo zie je maar weer wat er gebeurt als je de oude met de nieuwe media mixt: the kiss of death.

Ad van der Ree (BNNVARA)

Wat merkwaardig dat Emerce, (voormalig?) toonaangevend in online marketing, niets zegt over het feit dat ZU5E RTL ‘helpt’ met de professionalisering van het bereiken van een gedroomde doelgroep: Jongeren!

En wat bedoelt Hans de Bree nu eigenlijk?

Eduard

Volgens mij snapt Hans de Bree niet helemaal dat de oude media langzaam doodbloed omdat de nieuwe generatie met online content zelf wil bepalen wanneer en wat ze kijken. Dan is de keuze in eens geen kiss of death maar een levensreddende operatie.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond