Deel dit artikel
-

Z24 wordt aandeelhouder IMNetworks

De financiële nieuwssite Z24 wordt via een groep uitgevers medeaandeelhouder van online advertentienetwerk IMNetworks.

IMNetworks is een full-service advertising en business development bureau uit Hilversum, dat onder meer Zoover, Vergelijk, Kelkoo, Ciao-shopping, Z24 en BusinessCompleet tot zijn klantenkring rekent.

Z24 komt het bedrijf versterken samen met onder meer Zoover, Vergelijk, Managementsite, Businesscompleet, BesteProduct en HUB Uitgevers. Om welke investeringen het precies gaat is niet bekend gemaakt.

De uitgevers brengen expertise in, terwijl IMNetworks zich voortaan kan concentreren op zijn kernterrein: het exploiteren van premium online advertentieruimte.

De uitgevers houden zich strikt afzijdig van de commerciële zijde van het bedrijf om verstrengeling van commerciële belangen te vermijden. Wel zullen zij in gezamenlijkheid met de directie van IMNetworks onderzoeken hoe ze de slagkracht van IMNetworks nog verder kunnen vergroten.

Deel dit bericht

2 Reacties

Ruud

Mooi persbericht. Het komt er alleen op neer dat de schulden die IMNetworks bij z’n grootste klanten had niet meer kon betalen en dat die de onhoudbare schuld omgezet hebben in aandelen. Niet voor niets zijn de nieuwe aandeelhouders precies de grootste klanten.

Piet

Had IM Networks maar de rekeningen van de uitgevers moeten betalen in plaats van alles te verbrassen. Leuk voor de andere uitgevers die nu geen aandeelhouders van die club zijn geworden. Ben benieuwd of er nu toch iets meer adgeld gaat stromen naar de aandeelhouders.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond