Deel dit artikel
-

Zes startups mogen innovaties tonen aan Media Markt Nederland

Crownstone, Blippar.com, Anchormen, Flow.ai, Dutch Rose Media en CleVR B.V mogen donderdag hun innovaties demonstreren aan het bestuur van Media Markt Nederland.

In samenwerking met Get in the Ring ging Media Markt op zoek naar startups die zich bezighouden met augmented reality, virtual reality of artificial intelligence. Uit de in totaal 34 deelnemende startups werden de zes beste geselecteerd.

Crownstone: Crownstone biedt indoor positionering voor iedereen die een slim apparaat bij zich draagt.

Blippar: Blippar is een augmented reality technologie die met behulp van kunstmatige intelligentie een extra laag legt op een fysiek voorwerp, producten, verpakkingen, logo’s en gebouwen.

Anchormen: levert diensten op het gebied van Big Data, kunstmatige intelligentie, data architectuur, training en support.

Flow.ai: Flow.ai zorgt voor een integratie van chatbots in de werkprocessen.

Dutch Rose Media: Dutch Rose Media biedt de Smart Manual die werkt met augmented reality. In plaats van de (dikke) papieren handleiding kan men een instructievideo op het apparaat zelf laten zien.

Clevr B.V: CleVR is gespecialiseerd in het creëren van volledige en op maat gemaakte Virtual Reality (VR) oplossingen.

Deel dit bericht

3 Reacties

Jacques Peters

Dan ga ik voor ‘Dutch Rose Media’.
Ik denk dat heel veel klanten blij worden als ze kunnen kijken naar de instructie ipv het te lezen.

Jos

Succes Natasja (Dutch Rose Media)

Fred

CleVR kun je niet echt meer een startup noemen, 6 jaar na oprichting. Maar wel logisch dat er een VR-bedrijf bij zit, naast maar liefst 2 AR bedrijven.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond