Ziggo lanceert dagpas voor FOX Sports

Vanaf vandaag kunnen klanten van Ziggo een dagpas aanschaffen die de mogelijkheid biedt om 24 uur lang naar FOX Sports Eredivisie of FOX Sports International te kijken. Zij hebben dan geen abonnement op FOX Sports nodig.

De dagpas van Ziggo vervangt de mogelijkheid om losse wedstrijden te kopen (Pay per View). De prijs voor de dagpas bedraagt 7,95 euro, dezelfde prijs als voorheen per wedstrijd betaald werd. Voor dit bedrag krijgt de klant nu 24 uur toegang tot drie sportzenders.

Dagpassen kunnen vanaf zes dagen voor aanvang besteld worden, tot 6 uur voor het einde van de dagpas.

5 Reacties

Is dat niet de prijs die je bij KPN voor een hele maand betaald?

Dit was toch al? Vorig jaar nog één eredivisie wedstrijd gekeken via Ziggo/Foxsports toen was de dagpas of hoe het toen ook heette ook de goedkoopste optie.. Het leek alsof je de wedstrijd “kocht” maar je kon 24 uur kijken.

Nou ik kan je vertellen dat dit niet werkt als je een ex UPC gebruiker bent en een CI+ module hebt.
ik vind dit echt een aanfluiting lang leve ZIGGO maar niet heus.
Ik ga echt geen 24,95 per maand betalen …… want dan kan het opeens wel ????? technisch is er dus geen beperking.
Ziggo wanneer gaan jullie dit eens veranderen????

Leuk idee, maar kennelijk niet voor alle Ziggo gebruiker. Ik heb een CI+ module, omdat ik niet nóg een kastje met afstandsbediening wil, en bij mijn regio werkt het niet. Kennelijk zijn er CI+ gebruikers bij wie het wel werkt want de vraag wordt wel gesteld op welke wijze je TV kijkt. Ik vind het leuk om af en toe eens te kijken maar zit niet te wachten op een abonnement.

Ziggo! Wanneer lossen jullie dit op??!!

Leuk idee maar belachelijk dat je dit maar tot 6 uur voor het einde van de dagpas kunt bestellen. Ik wil de UFC main-card kijken en die begint pas om 4 uur ’s nachts, het is nu half 4 en ik kan dus geen pas meer kopen… Als ik maar 4 van de 24 uur die stream wil zien is dat toch prima?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug