Deel dit artikel
-

Ziggo verhoogt snelheid van bijna al haar internetabonnementen

Ziggo verhoogt de snelheid van bijna al haar internetabonnementen voor ruim 3 miljoen klanten.

Voor consumenten gaan de snelheden in bijna alle pakketten omhoog, tot 600 Mbit/s downloadsnelheid in het Max-pakket. Alleen het Giga-pakket is uitgezonderd, deze klanten biedt Ziggo reeds de maximumsnelheden van 1 Gbit/s download- en 50 Mbit/s uploadsnelheid.

Bij klanten met Zakelijk Internet gaan de snelheden eveneens in bijna alle pakketten omhoog, tot 700 Mbit/s downloadsnelheid in het Max-pakket. Zakelijke klanten met het Giga-pakket behouden de maximumsnelheid van 1 Gbit/s download- en 50 Mbit/s uploadsnelheid.

Klanten kunnen vanaf vandaag 12 uur al profiteren van hogere snelheden door zelf hun modem te resetten. Modems die niet door de klant zelf worden gereset zal Ziggo uiterlijk 31 mei op afstand resetten.

De prijzen blijven vooralsnog onveranderd, maar meestal is de snelheidsverhoging een goedmakertje voor een prijsverhoging die meestal in juli wordt doorgevoerd.

 

Deel dit bericht

1 Reactie

Jacky Raadsam

De verhoging zelf merk ik niet als ik mijn internetsnelheid test via https://speedtests.nl dan krijg ik lager dan ik zou moeten krijgen.
Ik heb ze ook gemaild maar dit blijkt heel normaal te zijn. Dus een verhoging zegt niet persen iets over wat jij ook krijgt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond