Connectiviteit in retail: lifeline voor gepersonaliseerde klantbeleving

Gasten: Eric Buijs, Dennis Duwel, Harold Smeeman Host: Eric Buijs, Dennis Duwel, Harold Smeeman
Connectiviteit in retail: lifeline voor gepersonaliseerde klantbeleving

Als consument wil je tijdens het winkelen en doen van je aankopen maar twee dingen: gemak en eenvoud. Of het nu gaat om keuzes maken, betalen of je bestelling thuiskrijgen.

Als retailer wil je drie dingen: je omzet verhogen, je operationele kosten verlagen en je klanttevredenheid verhogen. De rode draad? Connectiviteit.

In deze video spreken Harold Smeeman van Blauwr, Dennis Duwel van Axians en Eric Buijs van Cradlepoint over connectiviteit in de retailmarkt. Wat zijn de laatste ontwikkelingen, wat hebben koplopers in retail gemeen en wat voor lessen zijn daaruit te trekken?

1.4k


Gast
Eric Buijs
Channel Manager, Cradlepoint

Eric is Channel Manager bij Cradlepoint part of Ericsson en is sinds 1994 actief in de IT, hij heeft in diverse rollen gewerkt met partner organisaties namens vendoren. Verandering in ICT is een constante en om aan de veranderende vraag van klanten te kunnen blijven voldie streeft Eric ernaar samen met Partners voor nu en de toekomst relevante oplossingen te kunnen bieden.


Gast
Dennis Duwel
Segment Manager Professional Services & Business & Business Development Manager, Axians

Dennis is een ervaren professional met meer dan tien jaar aan expertise in de IT-industrie. Momenteel is hij werkzaam bij Axians Nederland, een toonaangevend bedrijf dat zich richt op zakelijke dienstverlening en klanten ondersteunt bij het navigeren door de complexe wereld van digitale transformatie. Met een passie voor retail, wordt Dennis voortgestuwd door innovaties en ontwikkelingen die waarde toevoegen aan de markt en, belangrijker nog, aan zijn klanten.


Gast
Harold Smeeman
Head of Sales & Marketing, Blauwr

Harold Smeeman heeft meer dan 27 jaar managementervaring in de technologie-, telecom- en internetindustrie. Harold heeft verscheidene leidinggevende functies bekleed in Europa, het Midden-Oosten en Azië bij bedrijven als Wireless Data Systems, Lucent Technologies, Philips, Eurofiber Group en Lalaland. Sinds februari 2023 leidt Harold de commerciële activiteiten voor het bedrijfsonderdeel voor connectiviteitsdiensten en -oplossingen van VolkerWessels Telecom, Blauwr.


Host
Oliver de Leeuw
Host, Emerce

Oliver is een allround online communicatieprofessional. Hij denkt, werkt en handelt in de breedte: van het meedenken over creatieve concepten voor video’s met de minister-president tot het draaien van gerichte social media advertentiecampagnes. Hij werkt net zo graag achter de schermen (denk: TEDx, TNO, New Energy Challenge) als op een podium.


Over de collection

Het beste van online Retail

Hoe zorg je voor een unieke klantbeleving in je digitale omgeving en hoe zet je daarbij community building en storytelling in? Wat kun je doen om je verkoop via de app te boosten? En hoe kun je AI en logistics combineren om effectiever te werken? Ontdek de toekomst van retail. Met sprekers van onder andere ING, Google en Mmoire.
6 video's
10 sprekers

Gerelateerde artikelen