Denk niet in beperkingen, maar in mogelijkheden

Gasten: Lucien Schut Host: Lucien Schut
Denk niet in beperkingen, maar in mogelijkheden

Composable Commerce biedt geweldige kansen om de beste tools uit te kiezen die passen bij jouw business, zonder dat je de nadelen of bloat van traditionele systemen móét afnemen.

Het gevolg daarvan is dat je al snel meerdere soorten koppelingen nodig hebt en wanneer je dit niet goed beheert, riskeer je alsnog een spaghetti aan connecties die erg moeilijk te beheren zijn, voor dubbel werk zorgen of later in je ontwikkeling voor problemen kunnen zorgen. Door een stuk middleware te introduceren kan je al die stromen samenvoegen tot één.

Overzicht leidt tot inzicht

Er is één duidelijke cockpit waarin je alles kan inzien en alle koppelingen door heel je composable landschap kan beheren. Door het hergebruiken van de building blocks, kan je daarnaast wijzigingen in applicaties of het introduceren van nieuwe applicaties vele malen sneller en goedkoper uitvoeren, omdat je niet telkens het wiel opnieuw uit hoeft te vinden.


Gast
Lucien Schut
Business Owner, Whataboutdigital.com

Lucien ziet altijd kansen waar anderen zijn vastgelopen. Hij denkt dus niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Met een trackrecord in E-commerce, op (inter)nationaal vlak met bijbehorend netwerk, legt Lucien de focus op samenwerking tussen partijen en zorgt voor verbinding met hetzelfde gemeenschappelijke doel. 


Host
Krijn Schuurman
Host, Emerce

Krijn Schuurman is een scherpe en gevatte allround dagvoorzitter die het beste bij sprekers naar boven haalt. Kritisch waar het moet, met humor waar het kan. Naast zijn werk als dagvoorzitter en gespreksleider heeft hij de afgelopen 15 jaar opdrachten gedaan voor uiteenlopende organisaties in verschillende sectoren. De klant helpen bij het benutten van kansen die de online wereld biedt, is daarin de rode draad.
Hij wordt regelmatig gevraagd duiding te geven aan de trends op het gebied van internet en ICT, op Radio1 en BNR Nieuwsradio en zo nu en dan in programma’s zoals NOS Journaal, EenVandaag, Nieuwsuur en RTL Late Night.

Krijn heeft een jarenlange ervaring als gespreksleider bij evenementen, webinars, podcasts en talkshows. Hij heeft een voorliefde voor innovatie en alles wat met de digitalisering van onze samenleving te maken heeft, maar is breed inzetbaar; de afgelopen jaren werkte hij mee aan programma’s over onder meer de zorg, het onderwijs, de financiële sector, duurzaamheid en goede doelen.


Gerelateerde artikelen