Een deskundige kijk op het ontketenen van de kracht van AI in composable DXP’s

Gasten: Sebastian Stang Host: Sebastian Stang
Een deskundige kijk op het ontketenen van de kracht van AI in composable DXP’s

Volgens onderzoek opereren steeds meer Digital Experience Platforms composable. Deze trend wordt versterkt door impactvolle integratie van AI tools.

In deze video legt Sebastian Stang van Magnolia het verschil uit tussen een headless CMS en een composable DXP en spreekt over hoe de integratie van AI tools in je DXP de werkwijze van je marketingteam zal beïnvloeden.

Sebastian neemt je mee in een demo van Magnolia waarbij hij laat zien hoe je digital experiences in een handomdraai kunt maken met AI en de juiste prompts.


Gast
Sebastian Stang
General Manager EMEA, Magnolia

Al meer dan tien jaar is Sebastian Stang verantwoordelijk voor de verkoop van complexe B2B-software-oplossingen bij Magnolia. In zijn huidige positie als General Manager EMEA ondersteunt hij internationale klanten en bouwt hij strategische allianties met toonaangevende softwareleveranciers. Elke dag draait om de visie van het werken met de juiste partners om bedrijven overal ter wereld te helpen hun digitale transformatie te realiseren dankzij hypermoderne technologie samengebracht in een toekomstbestendig digitaal platform.


Host
Oliver de Leeuw
Host, Emerce

Oliver is een allround online communicatieprofessional. Hij denkt, werkt en handelt in de breedte: van het meedenken over creatieve concepten voor video’s met de minister-president tot het draaien van gerichte social media advertentiecampagnes. Hij werkt net zo graag achter de schermen (denk: TEDx, TNO, New Energy Challenge) als op een podium.Gerelateerde artikelen