-

Geen platformmigraties meer met MACH

Geen platformmigraties meer met MACH

Wil je deze video bekijken?

Wil je deze video bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze video kijkt...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor commercetools. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met commercetools’ privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Meld je gratis aan!

Voor deze video heb je een Emerce Basis account nodig. Meld je gratis aan en kijk ongestoord verder.

Aanmelden Al een Emerce Account? Log hier in.

MACH is een e-commerce-oplossing die door Forrester is getypeerd als ‘The Coolest Tech in Town Club’. Maar hoe werkt het precies en hoe maak je er optimaal gebruik van?

Een MACH-architectuur binnen e-commerce is een relatief nieuw begrip. Toch zijn er al de nodige bedrijven die vanwege onder meer schaalbaarheid, flexibiliteit dan wel de omnichannel-ambities hebben gekozen voor deze e-commerceoplossing. In deze video vertellen Dirk Brand (Account Executive bij Commercetools) en Tim Schelling (Chief Technology Officer bij Vision Healthcare) meer over MACH.

Wat is het en wanneer is het van toegevoegde waarde? Wat betekent het voor je interne organisatie en IT-afdeling? Is standaardisatie de norm of kan je nog tweaken? Betreft het een graduele implementatie of een big bang? En tot slot komt ook aan bod hoe het werkt als je ook in het buitenland actief bent?

Collectie: Emerce E-commerce Platforms

Sprekers: Dirk Brand (Account Executive bij Commercetools) en Tim Schelling (Chief Technology Officer, Vision Healthcare)

Host: Ronald ter Voert

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond