Hoe creëer je in een omnichannel een boutiqueshop ervaring?

Gasten: Sophie Duijts, Bart Meertens Host: Sophie Duijts, Bart Meertens
Hoe creëer je in een omnichannel een boutiqueshop ervaring?

Hoe maak  je als fashion retailer een succesvolle stap naar een omnichannel presence? Shoeby legt het uit.

Winkelketen Shoeby vervult in het fysieke landschap een sterke lokale rol en heeft veel aandacht voor persoonlijke service. Maar hoe zorgt Shoeby er voor dat deze elementen ook terugkomen in een omnichannelstrategie? In deze video vertelt Sophie Duijts van Shoeby samen met Bart Meertens van Emakina je alles over de uitdagingen en de gemaakte keuzes.

Zij staan stil bij hoe je een keuze maakt in het oerwoud aan e-commerce-platformen en hoe je dat zowel intern als extern stapsgewijs aanpakt. Daarnaast gaan ze dieper in op de wisselwerking tussen online en offline en vertellen ze wat dit onderaan de streep allemaal oplevert.


Gast
Sophie Duijts
Head of digital, Shoeby

Sophie Duijts is 5 jaar werkzaam bij Shoeby en sinds januari bekleedt ze de functie head of digital.


Gast
Bart Meertens
Client partner, Emakina

Meertens is 5,5 jaar werkzaam bij Emakina in zijn huidige functie als Client partner verantwoordelijk voor verschillende accounts, waaronder Shoeby.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.Gerelateerde artikelen