Hoe kies je het juiste e-commerce platform?

Gasten: Sander Mangel Host: Sander Mangel
Hoe kies je het juiste e-commerce platform?

Het simpelweg vergelijken van de features van verschillende e-commerce platforms is niet meer voldoende.

Sander Mangel, met jarenlange ervaring in replatforming, legt nadruk op het cruciale proces van het selecteren van het juiste e-commerce platform. Hij raadt bedrijven aan dieper te duiken en zich te richten op wat elk platform uniek maakt: hun onderscheidende USP’s, de verschillende delivery models die ze hanteren, en de specifieke ecosystemen die ze opbouwen.

De juiste keuze

Het is ook van belang om te beoordelen hoe deze platformen reageren op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van e-commerce. Gedurende het interview worden vier prominente opties uitgelicht: Adobe Commerce, Bigcommerce, Shopify en Shopware. Aan het eind van dit verhelderende gesprek zijn kijkers beter uitgerust om een kritische en weloverwogen keuze te maken met betrekking tot hun ecommerce partner.


Gast
Sander Mangel
Ecommerce Solutions Architect, Open Commerce

Met 15 jaar ervaring in ecommerce is Sander Mangel een gerespecteerde Solutions Architect die bedrijven niet alleen gidst in hun digitale transformatie, maar ook adviseert in partnerselectie of het opbouwen van eigen teams. Door bedrijfsprocessen nauwkeurig te evalueren, matcht hij deze met de beste ecommerce platformen. Hierbij kijkt hij verder dan enkel functionaliteit; kosten, platformfilosofie en toekomstbestendigheid.


Host
Krijn Schuurman
Host, Emerce

Krijn Schuurman is een scherpe en gevatte allround dagvoorzitter die het beste bij sprekers naar boven haalt. Kritisch waar het moet, met humor waar het kan. Naast zijn werk als dagvoorzitter en gespreksleider heeft hij de afgelopen 15 jaar opdrachten gedaan voor uiteenlopende organisaties in verschillende sectoren. De klant helpen bij het benutten van kansen die de online wereld biedt, is daarin de rode draad.
Hij wordt regelmatig gevraagd duiding te geven aan de trends op het gebied van internet en ICT, op Radio1 en BNR Nieuwsradio en zo nu en dan in programma’s zoals NOS Journaal, EenVandaag, Nieuwsuur en RTL Late Night.

Krijn heeft een jarenlange ervaring als gespreksleider bij evenementen, webinars, podcasts en talkshows. Hij heeft een voorliefde voor innovatie en alles wat met de digitalisering van onze samenleving te maken heeft, maar is breed inzetbaar; de afgelopen jaren werkte hij mee aan programma’s over onder meer de zorg, het onderwijs, de financiële sector, duurzaamheid en goede doelen.Gerelateerde artikelen