How to: zo vind je het juiste bureau voor jouw merk

Gasten: Michel van Velde, Martijn Hinfelaar Host: Michel van Velde, Martijn Hinfelaar
How to: zo vind je het juiste bureau voor jouw merk

Je bent als opdrachtgever op zoek naar een nieuw bureau, maar er is enorm veel keus en iedereen probeert je te verleiden. Help! Hoe vind je de perfecte match?

Host René Hendriks bespreekt in deze video met Martijn Hinfelaar (WeAreBrain) en Michel van Velde (Craftmore) wat de belangrijkste zaken zijn om het juiste bureau te vinden.

Uit de jarenlange bureau-ervaring van Van Velde en Hinfelaar blijkt onder andere dat een dag samenwerking tussen opdrachtgever en potentieel bureau een veel beter inzicht geeft op een match dan een onpersoonlijk voortraject. Maar dat werkt alleen als een kleiner aantal bureaus wordt selecteerd. En daarvoor is weer sterker onderzoek door de opdrachtgever nodig.

Plus: openheid geven over het beschikbare budget voorkomt prijsduiken om de klus binnen te halen om later de verdiensten op te krikken middels upsellen. Dit en nog veel meer in deze How To over bureauselectie.


Gast
Michel van Velde
Founder & Sr. Brand Strategist, Craftmore

Michel van Velde richtte in 2006 bureau One Shoe op, een creative & digital agency. Dit bouwde hij uit naar 50 m/v en werkte voor opdrachtgevers als Nike, DHL Parcel, Damen Shipyards en Go-Tan. In 2020 verkocht hij succesvol zijn bureau. Nu een paar jaar later begint hij een nieuw avontuur beginnend met een creative digital studio genaamd Craftmore waar vakmanschap, digital brand experiences en conversie centraal staan


Gast
Martijn Hinfelaar
Creative Director, WeAreBrain

Martijn is een ervaren Creative Director, Art Director, UX Designer en Digital Product Designer. Vanuit Digital Agency We Are Brain is hij verantwoordelijk voor het opzetten van design studio SOLVING.


Host
Rene Hendriks
Host, Emerce

René is moderator, business developer en partner bij New Story. Kenmerken: aanstekelijk enthousiasme, bruisende energie en activerend pres(en)teren. Deze rasoptimist leeft vanuit zijn hart en is de schaamte mijlenver voorbij. Door steeds opnieuw gewoon te DOEN stretcht hij zijn comfortzone, waarbij hij zijn omgeving uitdaagt om dat ook te doen. René zet aan en activeert beweging. Hij ontroert en ontregelt. Daarbij gebruikt hij de lachspiegel en innerlijke reflectievragen.Gerelateerde artikelen