[Agency Talk] Hoe maak je marge?

Gasten: Boris Nihom, Jasper Verbunt Host: Boris Nihom, Jasper Verbunt
[Agency Talk] Hoe maak je marge?

Je bedrijf blijft zich creatief ontwikkelen, maar tussendoor blijft één onderwerp telkens terugkeren.

Het veiligstellen van voldoende winstmarge. Het is een vraagstuk waar ondernemers voortdurend mee worstelen. Welke strategieën kun je inzetten om dit te bereiken? Aan welke knoppen kun je zitten?

In deze video vertellen Jasper Verbunt, Redkiwi, en Boris Nihom, Dentsu Creative Amsterdam, over hun eigen ervaringen en uitdagingen binnen de zakelijke kant van hun bedrijven.


Gast
Boris Nihom
CEO, Dentsu Creative Amsterdam

Boris is een ondernemer en leider van creatief bureau Dentsu Creative Amsterdam met een achtergrond in filosofie en merkstrategie. Hij heeft meer dan vijftien jaar ervaring in het opbouwen van een bekroond bureau, het aansturen van een creatieve cultuur en het geven van strategisch advies aan topbedrijven.


Gast
Jasper Verbunt
CEO, Redkiwi

Als medeoprichter en CEO hielp Jasper Redkiwi te ontwikkelen tot een full service digital agency. Vanuit de gedachte dat design en technologie de mens verder kunnen brengen. Dat digital in dienst staat van het welzijn van de mens. Met ontwerpen daaraan bijdragen is een drijvende kracht voor Jasper en geeft zijn werk zin.


Host
Rene Hendriks
Host, Emerce

René is moderator, business developer en partner bij New Story. Kenmerken: aanstekelijk enthousiasme, bruisende energie en activerend pres(en)teren. Deze rasoptimist leeft vanuit zijn hart en is de schaamte mijlenver voorbij. Door steeds opnieuw gewoon te DOEN stretcht hij zijn comfortzone, waarbij hij zijn omgeving uitdaagt om dat ook te doen. René zet aan en activeert beweging. Hij ontroert en ontregelt. Daarbij gebruikt hij de lachspiegel en innerlijke reflectievragen.Gerelateerde artikelen