Click2Pay: minder frustratie klant in betaalproces, meer conversie webshophouder

Gasten: Stephan Hoes Host: Stephan Hoes
Click2Pay: minder frustratie klant in betaalproces, meer conversie webshophouder

In een fysieke winkel zouden we er niet over nadenken: de klant terugsturen naar de bank voordat deze mag betalen.

Toch is dat precies wat er online gebeurt! Met achtergelaten winkelwagentjes en inkomstenderving bij de webshophouder tot gevolg. De invoering van betaalinnovatie Click2Pay door Mastercard, Visa, American Express en Discover, moet de frustratie van de klant in het betaalproces wegnemen. Met Stephan Hoes, Director Products & Solutions van Mastercard Nederland praten we over wat Click2Pay is en hoe je het als webshophouder inzet om de reis van je klant te optimaliseren en je conversie te verhogen.

2.4k


Gast
Stephan Hoes
Director Products & Solutions, Mastercard Nederland

Stephan houdt zich als Director Products & Solutions binnen Mastercard Nederland bezig met de ontwikkeling van digitale betaal-oplossingen; hij werkt nauw samen met partners in de betaalsector om de volgende stappen in betalen mogelijk te maken. De focus ligt hierbij met name om van betalen met de traditionele plastic passen over te gaan op gemakkelijk, snel en veilig betalen via tokens. Stephan heeft een passie voor innovatie en nieuwe technologieën en is een expert in technologie, business modellen en wetgeving in Financial Services, Fintech, Retail & Public Transport.


Host
Oliver de Leeuw
Host, Emerce

Oliver is een allround online communicatieprofessional. Hij denkt, werkt en handelt in de breedte: van het meedenken over creatieve concepten voor video’s met de minister-president tot het draaien van gerichte social media advertentiecampagnes. Hij werkt net zo graag achter de schermen (denk: TEDx, TNO, New Energy Challenge) als op een podium.Gerelateerde artikelen