Hoe je met EaaS kunt besparen op je operationele kosten in e-commerce

Gasten: Michiel Bestebroer, Bart de Rijke, Rob van Gent Host: Michiel Bestebroer, Bart de Rijke, Rob van Gent
Hoe je met EaaS kunt besparen op je operationele kosten in e-commerce

Merken voelen de urgentie om direct aan hun klanten te verkopen (D2C) en gaan meestal zelf hun eigen e-commerce opzetten. Om vervolgens onrendabel te zijn.

‘E-commerce is ziek’, concludeert daarom The Future of Commerce – een samenwerkingsverband dat Ecommerce as a Service (EaaS) aanbiedt. Maar hoe kan je als merk je e-commerce dan wel rendabel maken? Hoe ga je alle aspecten managen: software, marketing, logistiek? Daarover praten we met de 3 samenwerkende partners van The Future of Commerce.

5.7k


Gast
Michiel Bestebroer
CEO, NextChapter eCommerce

Michiel is CEO & co-owner van NextChapter eCommerce. Samen met zijn broer Rogier startte hij in 2003 een full service internetbureau dat uitgroeide tot NextChapter: een multichannel e-commerce platform (SAAS+). Michiel heeft ondanks z’n ruime ervaring nog steeds dezelfde motivatie om elke dag te leren en kennis te delen.


Gast
Bart de Rijke
Eigenaar en CEO, Supplime

Bart de Rijke heeft ruim 25 jaar ervaring in Logistiek, Supply Chain en E-commerce. In 2022 lanceerde hij Supplime, een order-management en voorraad-beheer platform dat een netwerk van lokale fulfilment partners in Europa ontsluit voor ecommerce bedrijven met Europese ambities.


Gast
Rob van Gent
Founder & Head of Digital Commerce, D2C Company & “The Future of Commerce”

Rob van Gent is 41 jaar en heeft ruim 15 jaar ervaring met Digital Commerce. Hij heeft bij talloze bedrijven gezien hoe zij worstelen met e-commerce, van scale-ups tot grote spelers. Rob is één van de bedenkers van E-commerce as a Service (EAAS).Met zijn partners van The Future of eCommerce (D2C Company, Supplime en NextChapter eCommerce) ontzorgt hij bedrijven met een totaaloplossing voor e-commerce: software +logistiek + marketing.


Host
Oliver de Leeuw
Host, Emerce

Oliver is een allround online communicatieprofessional. Hij denkt, werkt en handelt in de breedte: van het meedenken over creatieve concepten voor video’s met de minister-president tot het draaien van gerichte social media advertentiecampagnes. Hij werkt net zo graag achter de schermen (denk: TEDx, TNO, New Energy Challenge) als op een podium.Gerelateerde artikelen