Wat zijn de belangrijkste CX uitdagingen voor maaltijdbezorging apps?

Gasten: Yasmin Ferdousbarin Host: Yasmin Ferdousbarin
Wat zijn de belangrijkste CX uitdagingen voor maaltijdbezorging apps?

De periode tussen bestelling en bezorging van je eten is voor maaltijdbezorging apps een uitdagend punt in de Customer Experience.

Just Eat Takeaway.com is wereldwijd altijd bezig met het werken aan de beste ervaringen voor hun klanten op dit soort cruciale momenten. Volgens hen is transparantie belangrijk om de klant tevreden te houden.

Hoe zorg je voor dit soort transparantie? Welke sociale kanalen zijn hiervoor belangrijk? En hoe belangrijk is daarbij de inzet van AI, machine learning en personalisatie? In deze video gaat Yasmin Ferdousbarin (Just Eat Takeaway.com) in op deze vragen en meer.


Gast
Yasmin Ferdousbarin
Global Product Director, Just Eat Takeaway.com

Yasmin heeft haar sporen verdiend bij bedrijven zoals KLM, bol.com, HEINEKEN en Just Eat Takeaway.com. Ze verdiept zich in digitale en agile transformaties. Met een nuchtere aanpak en oog voor detail, helpt ze organisaties op subtiele wijze navigeren door de complexiteit van het digitale landschap. Altijd met de gebruiker centraal.


Host
Ronald ter Voert
Host, Emerce

Ronald is adviseur, moderator en producent op het gebied van (digitale) media, marcom & innovatie voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen. Tevens is hij als jurylid verbonden aan een aantal gerenommeerde vakprijzen. Eerder was hij onder meer hoofdredacteur bij Emerce en tv-producent bij Endemol, SBS en Fremantle. Ronald produceert en presenteert het wekelijkse radio-podcast-vodcastprogramma ‘Tech & Innovatie’ op EASY FM en diverse populaire audio- en videoplatformen.


Over de collection

De toekomst van CX

Aan welke knoppen kun je het beste draaien binnen de organisatie om de klantervaring van de klant verder te verbeteren? Hoe optimaliseer je de klantervaring met AI? En welke platforms kun je het beste gebruiken? Deze collectie gaat over alle interacties die klanten hebben in de customer journey.
9 video's
12 sprekers

Gerelateerde artikelen