Hoe kan e-commerce bijdragen aan de strategie van een voedselmerk?

Gasten: Jeroen Heslenfeld Host: Jeroen Heslenfeld
Hoe kan e-commerce bijdragen aan de strategie van een voedselmerk?

Welke rol kan digital, en met name e-commerce in de commerciële strategie spelen? Hoe ontwikkelt zich de online boodschappenmarkt? Hoe kunnen merken het e-commercekanaal gebruiken om groei te realiseren? Hoe verschillen food & beverages-merken hierin ten opzichte van andere merken? Welke rol kan Direct-to-Consumer (DTC) spelen voor merken? En specifiek voor food & beverages-merken.

 

1.1k


Gast
Jeroen Heslenfeld
Head of Unwasted & Performance Marketing, PepsiCo

Via verschillende productcategorieën waaronder meubels, electronica en FMCG is Jeroen inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam binnen eCommerce en Digital Marketing, zowel aan business zijde als aan bureauzijde. Waarvan de laatste 6 jaar bij PepsiCo. Gestart binnen het Future Brands en eCommerce team van PepsiCo Europa, is hij op dit moment verantwoordelijk voor Unwasted, Capabilities en Performance Marketing binnen het eCommerce team van de business unit Northern Europe.


Host
Jaspar Roos
Host, Emerce

Jaspar is een internationaal opererende innovatie-expert met ervaring in het oprichten en doorgroeien jonge bedrijven, investeren, adviseren en leiden teams op zes continenten. Met zijn bedrijf Limpid & Co adviseert hij organisaties op het gebied van transformatie. Één van de spin-offs van Limpid & Co is PlaybookToolkit. Hiermee voorziet de organisatie in de internationale vraag naar playbooks, spellen en toolkits voor de zakelijke markt.Gerelateerde artikelen