-

Voor welke uitdagingen staat de Magento-klant?

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Adobe. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Adobe’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Nu Magento een prominent onderdeel is geworden van de Adobe-infrastructuur, is het tijd om het Magento Commerce platform eens onder de loep te nemen.

Het Magento Commerce platform heeft veel functionaliteiten en mogelijkheden. Het is dus een behoorlijke uitdaging om exact te weten wat alle functionaliteiten en mogelijkheden zijn. In deze video legt Sander Schoenmakers (Adobe/Magento) uit voor welke uitdagingen Magento-klanten zoal staan anno 2021.

Verder gaat Sander dieper in op de de functionaliteiten van Magento Commerce in het algemeen en  vertelt hij wat de mogelijkheden op het gebied van personalisatie zijn. Tot slot vertelt hij hoe je Magento Commerce optimaal kunt inzetten en hoe je bepaalt welke functionaliteiten wel en niet bij je bedrijf passen.


Host:
Hielko van der Molen (Marketingconsultant en spreker)

Spreker: Sander Schoenmakers (Manager Customer Success Adobe)

Collectie: Emerce Retail 2021

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond