Industry Wire

Geplaatst door Ace | Label A

ACE | Label A – Een van de eerste Sanity Agency Partners in Nederland

Sanity, een modern en flexibel content operating system, wordt nu ondersteund op de Nederlandse markt door ACE | Label A. ACE | Label A is een van de eerste bureaus in Nederland die deze oplossing voor zijn klanten implementeert. Sanity biedt ontwikkelaars, marketeers en content creators een intuïtief platform om hun content te beheren en aan te passen, dat naadloos integreert met bestaande systemen en tools. Internationale merken zoals Sonos, Skims, Puma, Burger King, Shopify en Figma gebruiken al Sanity.

Dan Gershfield, Agency Lead EMEA bij Sanity zegt: “We zijn verheugd de samenwerking met Label A aan te kondigen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van digitale ervaringen, replatforming en het creëren van digitale tools voor bedrijven zoals KLM en ABN-Amro Bank, zijn ze zeer goed gepositioneerd om verdere innovatie te stimuleren op de Nederlandse en Belgische markt door middel van Sanity’s contentplatform.”

“In een wereld waar contentbeheer en distributie steeds belangrijker en complexer worden, bieden we onze klanten een flexibele en efficiënte manier om hun digitale content te beheren met Sanity,” zegt Rogier Stroband, Commercieel Directeur van ACE | Label A. Omdat Sanity is opgezet als een ‘headless’ systeem, is de presentatielaag (de frontend) losgekoppeld van de content repository aan de achterkant (backend). Met behulp van dit toekomstbestendige en schaalbare platform kunnen bedrijven centraal en eenvoudig content beheren, structureren en aanpassen op hun websites, apps, chatbots en alle andere digitale kanalen.”

Sanity onderscheidt zich als een Content Management System met de volgende voordelen:
– Flexibele CMS-architectuur: Dankzij de kracht als headless CMS kunnen bedrijven hun content eenvoudig integreren met elke frontend-technologie, wat dynamische en gepersonaliseerde digitale ervaringen mogelijk maakt.
– Realtime samenwerking: Met de realtime samenwerking functies van Sanity kunnen teams over de hele wereld gelijktijdig aan content werken, wat de efficiëntie en productiviteit verhoogt. Aanpasbaar met JavaScript en React.
– Veilig, GDPR-compliant en schaalbaar: Sanity is gebouwd om mee te schalen met uw bedrijf, ongeacht de omvang of complexiteit van uw content behoeften.
– Flexibele en naadloze integratie met populaire frontend-frameworks en systemen van derden.
– Aantrekkelijke prijsplannen voor zowel kleine bedrijven als grote organisaties.

Voor meer informatie, bezoek onze pagina op de Sanity-partnerwebsite: https://www.sanity.io/agency-partners/ace-label-a

Over ACE | Label A

Label A is uw geïntegreerde digitale partner met meer dan 17 jaar ervaring in het versnellen van digitale groei. We combineren zakelijke inzichten met de nieuwste technologieën en mensgericht design, waardoor we innovatieve ideeën snel omzetten in praktische oplossingen. We werken voor start-ups, MKB en grote bedrijven en merken zoals Glimble, Tommy Tomato, DPD, Porsche en Amdax. Label A maakt deel uit van ACE, een bureaugroep op het snijvlak van technologie en cultuur. Voor meer informatie, ga naar www.labela.nl

Over Sanity

Sanity is een toonaangevende aanbieder van content management oplossingen, toegewijd aan het helpen van bedrijven bij het transformeren van hun digitale ervaringen. Met een focus op flexibiliteit, schaalbaarheid en gebruiksgemak, biedt Sanity een platform dat bedrijven in staat stelt hun contentstrategieën te moderniseren en optimaliseren. Voor meer informatie, ga naar www.sanity.io

Belangrijkste punten:
– ACE | Label A is een van de eerste bureaus in Nederland die Sanity, een modern en flexibel headless CMS, implementeert.
– Sanity biedt marketeers, content creators en ontwikkelaars een intuïtief platform om hun content te beheren en aan te passen.
– Sanity is een toekomstbestendig en schaalbaar platform dat kan worden gebruikt om content te beheren op websites, apps, chatbots en alle andere digitale kanalen.
– Sanity is veilig, GDPR-compliant en biedt aantrekkelijke prijsplannen voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht