Industry Wire

Geplaatst door TCL

Alcatel 3X: indrukwekkend beeld, vanuit elke kijkhoek

Amsterdam, 20 november 2019 – In onze moderne levens is de Alcatel 3X de ideale sidekick, met hoogwaardige features in een compleet pakket. Naast een vloeiende gebruikservaring dankzij de Octa-Core-processor, biedt de Alcatel 3X adembenemende beelden, dankzij het grote HD+ Super Full View-scherm en de drievoudige camera.
Geniet van de hd-weergave en leg alle details en kleuren vast op het grote 6,52-inch Super Full View-scherm. Met de 85 procent screen-to-body-ratio biedt de Alcatel 3X een indrukwekkende allround weergave. De drievoudige 16-, 8- en 5-megapixelcamera aan de achterzijde beschikt over AI-scènedetectie, supergroothoek en real-time bokeh.
De prestaties van de Alcatel 3X zorgen voor een optimale gebruikservaring. Dankzij 64GB opslagcapaciteit en de duurzame batterij met een vermogen van 4000 mAh, ben je de hele dag draadloos en flexibel bereikbaar.
Dankzij de ondersteuning van Google Lens en Google Assistant haal je nóg meer uit je Alcatel 3X. Naast de leuke geanimeerde AR-characteristics, heeft deze Alcatel een stijlvol design met 2.5D dubbelzijdig glas.
 
Verkrijgbaarheid
De Alcatel 3X is nu verkrijgbaar vanaf 159,99 euro in de kleur Jewelry Black.
###
Over TCL Communication 
TCL Communication Technology Holdings Limited (TCL Communication) ontwerpt, produceert en verkoopt een groeiend portfolio van mobiele en internetproducten en -services onder de merken TCL, Alcatel en BlackBerry. Het productportfolio wordt verkocht in meer dan 160 landen in Noord- en Latijns-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië-Pacific. TCL is gevestigd in Hongkong en heeft negen R&D-centers verspreid over de wereld, waar duizenden medewerkers in dienst zijn. Ga voor meer informatie naar www.tclcom.com.
TCL is een geregistreerd handelsmerk van TCL Corporation. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Alcatel is een handelsmerk van Nokia dat onder licentie wordt gebruikt door TCL Communication. Handelsmerken, inclusief maar niet beperkt tot BlackBerry en EMBLEM Design, zijn de handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van BlackBerry Limited, gebruikt onder licentie, en de exclusieve rechten op die handelsmerken zijn nadrukkelijk voorbehouden. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. BlackBerry is niet verantwoordelijk voor producten of diensten van derden.
Palm is een handelsmerk van TCL Communication en onder licentie van Palm Ventures Group via Wide Progress Global. Google, Android, Google Lens en andere gerelateerde merken en logo’s zijn handelsmerken van Google LLC.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht