Amazon Web Services sponsort opnieuw StartupFest Europa

Amsterdam, 14 september 2017 – Voor het tweede jaar op rij sponsort Amazon Web Services (AWS) StartupFest Europe, dat plaatsvindt van 25 tot en met 28 september. Dezereeks evenementen door heel Nederland is bedoeld om ondernemers baanbrekende ideeën uit te laten wisselen en aandacht te vestigen op de innovatie die binnen het Europese ecosysteem van startups plaatsvindt.Aan het festival, dat wordt georganiseerd door StartupDelta2020, nemen startups, ondernemers en investeerders uit heel Europa deel.

Verschillende sprekers zullen in hun presentaties ingaan op het thema van dit jaar, “Wereldwijde uitdagingen, oplossingen van startups”. Onder hen is CTO van Amazon.com, Werner Vogels, die op woensdag 27 september zijn keynote houdt. Daarnaast organiseert AWS een AI Hackathon, waarbij ontwikkelaars worden uitgedaagd de toekomst vorm te geven met AI en robotica.

Meer weten over de verschillende sprekers, sessies en andere evenementen? Bekijk de uitnodigingsvideo van Prins Constantijn of bezoek de officiële website van StartupFest voor meer informatie en kaartjes voor het evenement.

Dit artikel is een ingezonden bericht en buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.