Industry Wire

Geplaatst door Annadiva

Annadiva wederom bij snelst groeiende bedrijven van Nederland

‘s-Hertogenbosch, 9 november 2018 – Lingerie- en badmodewebshop Annadiva mag zich voor de derde keer één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland noemen. “Een prestatie waar ik enorm trots op ben”, aldus Mariëlle van Werven, eigenaresse van Annadiva. Om in aanmerking te komen voor de FD Gazellen Award werden dit jaar extra zware criteria gehanteerd.

FD Gazellen Awards

Jaarlijks worden de FD Gazellen Awards uitgereikt door het Financieele Dagblad aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit jaar waren de criteria extra aangescherpt om relevant te blijven. Naast de vereiste omzetgroei van minimaal 20 procent over drie jaar, speelde ook winstmarge en personeelsgroei een belangrijke rol. In 2015 en 2016 ontving Annadiva ook al deze felbegeerde award.

“Toch is het iedere keer een groot compliment om deze award in ontvangst te mogen nemen, want zo vanzelfsprekend is het natuurlijk niet”, aldus Mariëlle van Werven, eigenaresse van Annadiva. “Dit is een enorme prestatie van ons hele team. Het is niet makkelijk om ieder jaar een sterke omzetgroei te realiseren. De award geeft een extra motivatie om hard te blijven werken aan ons succes. Wij zijn specialist als het gaat om het perfecte silhouette voor vrouwen met een grotere cupmaat. Iedere vrouw in de juiste BH is ons ultieme doel, ongeacht welke maat je hebt.”

Over Annadiva

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in Den Bosch en online sinds 2012. In slechts een paar jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland, België en Duitsland. Naast de webshops heeft het bedrijf ook twee fysieke winkels in Den Bosch en Nijmegen.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht