Industry Wire

Geplaatst door Arrow

Arrow en Scality bundelen hun krachten om de distributie van cyberbestendige opslagoplossingen uit te breiden

Houten – 21 mei 2024  – Arrow heeft een nieuwe distributieovereenkomst aangekondigd met Scality, wereldwijd marktleider in cyberbestendige opslagsoftware voor het AI-tijdperk, om de verdere adoptie van ARTESCA, de veilige, gebruiksvriendelijke objectopslagsoftware van Scality voor onveranderlijke, cyberbestendige back-ups, in gerichte markten in EMEA te stimuleren.

“We zijn verheugd dat we de kans krijgen om te voldoen aan de dringende vraag van onze klanten naar cyberbestendige opslagoplossingen”, zegt Mike Worby, hoofd strategische allianties voor Arrows Enterprise Computing Solutions in EMEA. “De oplossingen van Scality zijn precies gericht op het snijvlak van drie cruciale prioriteiten van klanten: cyberweerbaarheid, gegevensbeheer en voorbereiding op het moderne AI-datacenter. ARTESCA is vooral aantrekkelijk voor klanten en kanaalpartners vanwege de lage instapkosten, eenvoudige implementatiemodellen en integratie met grote back-upleveranciers zoals Veeam.”

De overeenkomst komt op een moment dat de markt voor hybride cloudinfrastructuur in de lift zit. Volgens recente rapporten zal de algehele vraag naar infrastructuuroplossingen ter ondersteuning van organisatiegegevens die in publieke, private en on-premises omgevingen zijn opgeslagen, de komende acht tot tien jaar naar verwachting groeien. (1)

In het bijzonder melden rapporten dat het privécloud-segment een gestage groei zal doormaken vanwege de bezorgdheid over de beveiliging en bescherming van vertrouwelijke gegevens. (2)

“De alliantie met Arrow versnelt onze missie om eindgebruikers tegen ransomware te beschermen”, zegt Wally MacDermid, Scality vice president van wereldwijde allianties en distributie. “Met Scality ARTESCA en Veeam hebben kanaalpartners van Arrow die op zoek zijn naar cyberbestendige infrastructuren nu een kant-en-klare, onveranderlijke oplossing om elke bedreiging te verijdelen — zelfs AI-gestuurde ransomware-aanvallen.”

Arrow zal alle Scality-product SKU’s distribueren, met de nadruk op ARTESCA cyberbestendige opslag voor Veeam. Volgens Scality is de omzet van ARTESCA sinds 2023 vervijfvoudigd, waarbij kanaalpartners 100 procent van de omzet voor hun rekening nemen. ARTESCA for Veeam is speciaal ontwikkeld voor resellers en maakt implementatie eenvoudig met flexibele apparaatopties en een lage instapprijs, terwijl het tegelijkertijd veel veerkracht biedt voor onbreekbare gegevensbescherming.

Als Value Add distributeur heeft Arrow al een snelle start gemaakt en is momenteel bezig met het opzetten van distributie-verkoopteams in gerichte markten van de EMEA-regio. Opleidingsprogramma’s, productcertificaties en marketingcampagnes worden actief opgezet ter ondersteuning van de uitbreiding van ARTESCA op strategische locaties.

(1) Onderzoeksrapport Wereldwijd:

Bedrijfsopslagsystemen markt 2024: zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR-waarde in het komende jaar tegen 2032

(2)  Fortune Business Insights, marktrapport maart 2024

Over Arrow Electronics

Arrow Electronics leidt innovatie voorwaarts voor duizenden toonaangevende technologiefabrikanten en dienstverleners. Met een omzet van 33 miljard dollar in 2023 ontwikkelt Arrow technologische oplossingen die het bedrijfsleven en het dagelijks leven helpen verbeteren. Voor meer informatie ga naar arrow.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht